Okunma

1399

Ali Sunal
Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı.
Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır.

Filmografisi:
Benim Annem Bir Melek - 2008
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım - 2007
Sana Mecburum - 2007
Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
Kanlı Düğün - 2005
Sayın Bakanım - 2004
Okul - 2003
Banka - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Fosforlu Cevriye - 2000
Propaganda (film) - 1999
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
Şaban ile Şirin - 1995


  Yorumlar

 
Rastgele Konular
Son Eklenenler
Kadınlar Ne İster

dini konular

Etiketler : Aldatılma ihanet Sözleri, ihanet sözleri http://www.sohbetsohbet.org

Beni tahrik etti

Kurusun

http://www.sohbetsohbet.org

http://www.sohbetsohbet.org

Bedava sohbet odaları

Sohbetci Sohbet | Sohbet'e Bağlan!

Sevmek ne demek ?

 

 
WebMaster : Ahmet Kadir Yalçın

Hosting : Şeker Shell Internet Hizmetleri

Copyright 2010 Her Hakkı Saklıdır. sohbetsohbet.org