Okunma

1543

Aslı Tandoğan
Türk dizi ve sinema oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun oldu. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı. Ayrıca Dudaktan Kalbe dizisinde şu an Lamia rolünü almaktadır.

Filmografi:

Gülüm (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Çınaraltı (2003)
Sınırlı Aşk (2003)
Büyük Umutlar (2004)
Aşka Sürgün (2005)
29-30 (2006)
Ahh İstanbul (2006)
Kabadayı (2007)


  Yorumlar

 
Rastgele Konular
Son Eklenenler
Aglama yüregim

Deli fıkraları

Anne ve Kızları fıkrası

Kadınlarda Cinsel

temel dursun fıkraları

http://www.sohbetsohbet.org

http://www.sohbetsohbet.org

Bedava sohbet odaları

Sohbetci Sohbet | Sohbet'e Bağlan!

Sevmek ne demek ?

 

 
WebMaster : Ahmet Kadir Yalçın

Hosting : Şeker Shell Internet Hizmetleri

Copyright 2010 Her Hakkı Saklıdır. sohbetsohbet.org