Okunma

1468

Aslı Tandoğan
Türk dizi ve sinema oyuncusu.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı arp bölümünden mezun oldu. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı. Ayrıca Dudaktan Kalbe dizisinde şu an Lamia rolünü almaktadır.

Filmografi:

Gülüm (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Çınaraltı (2003)
Sınırlı Aşk (2003)
Büyük Umutlar (2004)
Aşka Sürgün (2005)
29-30 (2006)
Ahh İstanbul (2006)
Kabadayı (2007)


  Yorumlar

 
Rastgele Konular
Son Eklenenler
GERDEK GECESi

BURÇLAR YETENEK

Beyaz mini eteğimi giymiştim

Ağır Mesajlar Ağır Kısa Msjlar Ağır Güzel Mesajlar

Fazla Kilolarınızdan Hamileliğinizde Kurtulun

http://www.sohbetsohbet.org

http://www.sohbetsohbet.org

Bedava sohbet odaları

Sohbetci Sohbet | Sohbet'e Bağlan!

Sevmek ne demek ?

 

 
WebMaster : Ahmet Kadir Yalçın

Hosting : Şeker Shell Internet Hizmetleri

Copyright 2010 Her Hakkı Saklıdır. sohbetsohbet.org